Time to say Goodbye

IMG_6229

Ondanks hoeveel plezier ik altijd heb gehad bij het werken aan mijn blog, heb ik toch besloten om te stoppen. Niet omdat ik het niet meer leuk vind, want als ik mijn artikelen zie van de laatste tijd denk ik gelijk terug aan hoe leuk ik het vond om ze te schrijven. Nee, ik ga stoppen omdat ik simpelweg niet genoeg tijd en energie heb om erin te stoppen. Ik ben erg druk met mijn studie en met andere leuke dingen doen, en in de vrije tijd die ik heb kan ik het niet meer opbrengen om aan mijn blog te gaan werken. Heel jammer!

Of ik nooit meer ga bloggen weet ik niet, dat zien we dan wel weer! Ik ben namelijk wel van plan om een half jaar naar het buitenland te gaan in mijn master, dus misschien heb ik dan nog wel zin om te bloggen. Maar als je daarvan op de hoogte wil blijven dan raad ik je aan om me te volgen op Instagram (@minkeswayoflife) omdat als er iets spannends gebeurt ik het daar zal posten.

En dan rest me eigenlijk nog één ding om te zeggen: heel erg bedankt! Voor het lezen van mijn artikelen, het kijken van mijn video’s en de leuke reacties, echt heel erg bedankt!

The End

Share:

2 Reacties

  1. sabrina
    31 maart 2017 / 13:27

    wat jammer zeg! ik las je artikelen graag.
    Maar ik snap het wel. Succces met alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge