Spotted #1 Gucci look-a-like & VB x Estée Lauder

Spotted #1 over nieuwe producten die ik heb gespot op MiMakeup.nl

Ik introduceer een nieuw soort artikel hier op MiMakeup: Spotted. Dit is een kort artikel waarin ik nieuwe producten laat zien die ik de afgelopen tijd heb gespot die me leuk lijken om je te laten zien! Zowel op het gebied van fashion, beauty als health/lifestyle!

1. Gucci look-a-likes

Sinds een tijdje ben ik echt in to Gucci schoenen, ze hebben echt zo veel mooie modellen! Vooral de loafers staan hoog op mijn wishlist, maar ik zag ook bij verschillende fashionbloggers (onder andere Shot From the Street) hele gave Gucci laarsjes. Dus toen ik laatst langs de nieuwe Topshop producten scrolde en deze Maximum laarsjes vond, echt vrij goede look-a-likes, moest ik ze natuurlijk wel delen! Een fractie van de prijs, en best wel vergelijkbaar qua stijl vind ik! Ze zijn misschien niet iedereens stijl, maar ze trekken wel de aandacht als je ze draagt denk ik!

2. Floral jacket

De floral trend is still going strong, wat je ook al in mijn trend artikel kon lezen. Maar niet alleen als print, maar ook als borduursel op leren jasjes! Ik vind zo’n statement jasje echt heel erg leuk, het maakt je outfit gelijk een stuk interessanter. En dit jasje van Loavies is ook nog prima betaalbaar (ik zag namelijk bij Asos ook een variant, maar die was rond de 400 euro..)

3. Skinny scarf

Zo’n dun sjaaltje kwam ik verschillende keren tegen op Net-a-Porter, en ook op de catwalk voor dit najaar. Vooral gecombineerd met een mooie blouse of een lange (camel) jas vind ik het heel erg leuk staan! En je kunt ‘m ook nog door je broek knopen als riem, of rond het hengsel van je tas om het wat specialer te maken. Deze Metallic Skinny Scarf is een budget vriendelijke variant.

4. VB x Estée Lauder

En dan nog een makeup nieuwtje: de Victoria Beckham x Estée Lauder collectie! Estée Lauder is natuurlijk al een vrij chique makeup merk, maar de collectie met Victoria Beckham vind ik er echt über chique uitzien. De collectie bestaat uit prachtige producten, en ook uit ‘kits’ vernoemd naar bepaalde steden met producten die passen bij de look van die stad. De kit in de collage is de Paris kit, oftewel de signature rode lippen met mascara en donkere oogschaduw voor een avond uit. Ik heb de producten zelf (nog) niet gebruikt, maar het ziet er allemaal zo mooi uit! Ik word er echt hebberig van haha. Jammer is alleen wel dat de prijzen vrij hoog zijn, zelfs voor Estée Lauder.

 

Wat vind je van zo’n soort artikelen op MiMakeup? Is dit leuk om vaker te doen? En wat voor mooie nieuwe items heb jij de laatste tijd gespot?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge