US Dollar  Euro  GB Pound  Canadian Dollar  Australian Dollar  CNY
 
Winkelwagentje  0 Artikelen - €0.00
Nederlands

PrivacybeleidRbconnected.nl respecteren de privacy van onze bezoekers / klanten, wat voor ons erg belangrijk is. We nemen uw online veiligheid serieus. Om u beter van dienst te kunnen zijn en om u te laten begrijpen hoe uw informatie op onze site wordt gebruikt, hebben we hieronder ons privacybeleid uitgelegd.

1. De informatie die we verzamelen

Wij vinden het belangrijk dat u weet welke soorten informatie wij verzamelen wanneer u onze site gebruikt. De informatie omvat uw e-mail, naam, bedrijfsnaam, straatadres, postcode, woonplaats, land, telefoonnummer, wachtwoord, enzovoort. We verzamelen deze informatie op verschillende manieren; om te beginnen gebruiken we cookies die nodig zijn om niet-persoonlijk identificeerbare informatie over de bezoekers van onze website te verzamelen en samen te voegen. Persoonlijk identificeerbare informatie bestaat uit informatie die uniek is voor u, zoals creditcardnummer en bankrekeningnummers. De informatie is uniek voor u.

2. Het gebruik van informatie

Help ons deze site gemakkelijker voor u te maken door niet meer dan één keer informatie in te voeren.
Helpt u snel informatie, producten en diensten te vinden.
Helpt ons inhoud op deze site te maken die voor u het meest relevant is.
Waarschuw u voor nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.

Na registratie ontvangt u onze nieuwsbrieven met informatie over verkopen, kortingsbonnen en speciale promoties. U kunt zich afmelden door de link van elke e-mailnieuwsbrief of uw persoonlijke abonnementsinstelling te gebruiken nadat u bent ingelogd.

Registratie en bestellen:

Tijdens de registratie wordt u gevraagd ons uw naam, verzend- en factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardnummer te verstrekken. Daarnaast kunnen we u ook om uw land vragen zodat we kunnen voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving en we kunnen ook om uw geslacht vragen. Dit soort persoonlijke informatie wordt gebruikt voor factureringsdoeleinden, om uw bestellingen te vervullen, om met u te communiceren over uw bestelling en onze site, en voor interne marketingdoeleinden. Als we een probleem tegenkomen bij het verwerken van uw bestelling, kunnen we de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, gebruiken om contact met u op te nemen.

E-mailadressen:

U registreert voor het plaatsen van een bestelling en het ontvangen van gratis reclamemeldingen; we informeren u wanneer we een nieuw merk ontvangen, of een nieuwe productstijl; om geweldige aanbiedingen te krijgen, meldt u zich gewoon aan voor onze e-mailnieuwsbrief. Uw deelname aan een wedstrijd is volledig vrijwillig en u kunt ervoor kiezen om deel te nemen en informatie aan ons te verstrekken.

3. Privacybeveiliging

Wij zullen persoonlijke identificeerbare informatie niet verkopen (of verhandelen of verhuren) aan andere bedrijven als onderdeel van onze normale bedrijfsvoering. We gebruiken het nieuwste op het gebied van coderingstechnologie en alle werknemers die we inhuren, moeten een vertrouwelijkheidsovereenkomst ondertekenen die hen verbiedt om informatie te onthullen waartoe de werknemer toegang heeft, aan andere personen of entiteiten.

Welk soort e-mail verzendt u naar de klant?

We verzenden e-mailinhoud naar onze klanten, die het volgende kunnen bevatten:
Transactiemail, Verzendmededeling, Wekelijkse deal, Promotie, Activiteit.

Hoe kan ik me afmelden?

U kunt zich afmelden door de link van elke e-mailnieuwsbrief of uw persoonlijke abonnementsinstelling te gebruiken nadat u bent ingelogd.

Het doel van Criteo Dynamic Email is om bezoekers van de eigenschappen van Criteo-reclamecliënten (websites, apps en nieuwsbrieven) te vinden en gepersonaliseerde e-mails te sturen.Criteo maakt gebruik van cookies om gebruikers te onderscheiden en vervolgens advertenties aan te passen op basis van hun surfervaring.Om meer te weten te komen opt-out van Criteo Dynamic Email klik hier.

Contactgegevens

E-mail: serviceonline.karen@gmail.com

Terug

bomberjack winter jas | korte jurkjes dames | herren shirts | slim fit jeans | goedkope merkkleding online

Copyright © 2018 www.mimakeup.nl. Powered by Merkkleding