About

MiMakeup is voor iedereen die wat extra glamour en stijl toe wil voegen aan het leven. Of dat nou is door mooie luxe beautyproducten te gebruiken of door juist met goedkope items een super stylish outfit samen te stellen.

Als je net zoals ik van beauty en fashion houdt, dan is dit echt de plek voor jou! Voor reviews over zowel budget als luxe producten, om wat extra informatie te vergaren voordat je iets gaat kopen of juist om weg te zwijmelen bij mooie producten die anders niet binnen je bereik zouden vallen. Maar ook inspiratie voor makeup looks en outfits, tips en tricks om het (glamorous) leven gemakkelijker te maken en weetjes over alles beauty en fashion.

Ik ben geen expert, geen visagist, kapper of stylist. Alles waar ik over schrijf komt vanuit mijn liefde en passie voor al deze dingen en wat ik heb geleerd in mijn jaren als beauty-addict via andere blogs, YouTube en boeken.

Een aantal jaren geleden bekeek ik mijn eerste beautyvideo, waarna velen volgden. Ik raakte echt helemaal enthousiast over deze nieuwe wereld die voor mij openging en vind het nog steeds net zo leuk als toen. Aan de hand van verschillende video’s en artikelen had ik al gauw best een hoop makeup en beautyspullen bij elkaar gespaard, maar niemand om het mee te delen. Dus toen kreeg ik eigenlijk het idee om zelf aan een blog te beginnen, zodat ik mijn passie kon delen met andere gelijkgestemden waarvan het hart ook harder gaat kloppen bij een geweldig nieuw limited edition Urban Decay palette.

En zo is MiMakeup eigenlijk ontstaan, mijn plekje om mijn liefde met de wereld te delen. Later is daar ook wat meer fashion bijgekomen, omdat ik me daar steeds meer in ging interesseren. En nu is het een beetje een mix van beide, nog steeds met veel liefde!

De naam MiMakeup is eigenlijk een combinatie tussen Minke (that’s me!) en makeup. Vooral omdat mijn liefde hiermee begon en ik hier ook wel het meeste over schrijf.

Ik ben momenteel tweedejaars studente Farmacie aan de universiteit en leer hier van alles over geneesmiddelen, communicatie, het menselijk lichaam en ingrediënten van bijvoorbeeld drankjes en tabletten. Deze kennis probeer ik te verwerken in artikelen over bijvoorbeeld huidverzorging. Buiten dat ik natuurlijk hartstikke hard studeer, feest en shop, heeft bloggen een vrij groot aandeel in mijn dagelijks leven.

Mijn roots ligt in een klein brabants dorpje, en ondanks dat ik niet in brabant studeer zit de zachte g er diep in gebakken. Ik breng mijn avonden het liefste door met onze twee dwergteckels (Jip en Lotje) en mijn ouders zijn meestal ook wel gezellig.

Nu 20 jaar oud (geboren op 11 januari 1996) ben ik denk ik wel in de bloei van mijn leven? Of misschien komt dat nog. Meestal ben ik vrolijk, ook wel eens lui, maar over het algemeen kijk ik optimistisch naar het leven. En ik vind het ontzettend leuk om dingen te leren, binnen mijn studie maar ook op allerlei andere vlakken zoals fotografie en webdesign.

Als je meer van mij wilt zien kun je me volgen op Twitter, Instagram, Facebook en Pinterest! Ik post ook regelmatig video’s op mijn YouTube kanaal, dus abonneer om niks te missen! Als je graag persoonlijk antwoord wil op een vraag of opmerking, stuur dan een mailtje dan probeer ik zo snel mogelijk te antwoorden!

xx Minke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge