Fall wishlist 2016

Mijn Fall Wishlist 2016 op MiMakeup.nl

Ik was eigenlijk van plan om deze herfst niet zoveel te kopen, aangezien ik best wel een prima hoeveelheid kleding heb om goed mee te combineren na mijn aankopen van afgelopen zomer. Maar ja, ik kan het toch niet laten hé! Ik keek een beetje rond op mijn favoriete webshops en in tijdschriften, en toen had ik al weer een wishlist bij elkaar!

Print T-shirt

Bij dit item gaat het niet zo zeer om de foto (alhoewel Anna Nooshin erg leuk op de cover van Glamour staat!) maar om het t-shirt wat ze aan heeft. Echt gelijk toen ik deze cover zag, dacht ik ‘wauw, wat een leuk T-shirt!’. Dus ik natuurlijk meteen op zoek naar de credits, blijkt het van Chanel te zijn.. Ja beetje jammer dus, want helaas ligt dat (nog) niet bepaald in mijn budget (ik droom groots haha). Dus ben ik op zoek naar een goedkope variant met ongeveer dezelfde look & feel, want zo’n T-shirt lijkt me echt heel erg leuk om op verschillende manieren te combineren. Het kan een wat chiquere outfit wat meer casual maken, bijvoorbeeld gecombineerd met een pantalon en mooie laarsjes. Maar hij lijkt me ook heel leuk met een gewone (eventueel relaxed fit) jeans en witte gympen, of op een leren broek!

Leren broek

Want ja een leren broek staat ook op mijn fall wishlist, of ja eigenlijk staat ie al héél lang op mijn wishlist. Ik vind een leren broek gewoon zo ontzettend gaaf, en je kunt ‘m op heel veel verschillende manieren combineren. En echt elke keer dat ik een outfit met een leren broek zie wil ik er ook een! Ik wil alleen wel eerst weten hoe vaak ik zo’n broek ook echt ga dragen, dus begin ik eerst met een goedkope nepleren broek om dat uit te testen. Deze op de foto is van Zara, en die heb ik met nog 2 andere nepleren broeken van Zara besteld. Dan kan ik ze uitgebreid passen en kijken welke het mooiste staat. Dus deze komt er binnenkort al aan!

Ballerina’s

Dit is misschien niet het meest logische item om op een fall wishlist te staan, maar ik zag ze en ik moest ze echt hebben. Ik ben al heel lang op zoek naar ballerina’s, en deze vind ik echt leuk door de bandjes en studs. Ze doen me heel erg denken aan een paar ballerina’s van Miu Miu  die ik bij fashionbloggers voorbij zag komen (zoals in deze post van Shot From the Street). De ballerina’s die Lizzy van Shot From the Street draagt kon ik online niet vinden, maar wel deze die vergelijkbaar zijn (en ook een vergelijkbare prijsklasse..). Maar de ballerina’s in de collage zijn van Zara en kosten maar 50 euro, niks vergeleken met die van Miu Miu terwijl de stijl best wel overeenkomt. En je kunt ook nog DIY het geruite lintje er een beetje omheen en tussendoor knopen, zodat ze nog meer lijken op die van Miu Miu. Maar deze ballerina’s heb ik ook al besteld, samen met de leren broeken. Ben heel benieuwd hoe ze mij staan, want het zijn natuurlijk wel wat apartere schoentjes.

Enkellaarsjes met hak

Dit is meer een algemeen item op mijn wishlist, ik weet niet of ik echt deze laarsjes van & Other Stories wil hebben. Maar er zijn echt ontzettend veel laarsjes met hakken, dus hier ga ik de komende tijd naar kijken. Ik wil namelijk graag mooie enkellaarsjes met een lage hak, zodat ik kan leren op hakken te lopen. Ik vind hakken namelijk echt super mooi, maar ik kan er echt niet goed op lopen. Dus zo’n laarsje leek me wel een goed instapmodel, dan kan ik mooi deze herfst en winter oefenen!

GHD stijltang

Een beautyitem wat ook al lang op mijn wishlist staat: een goede stijltang. En toen ik laatst bij de kapper was raadde zij me ook een GHD aan, het merk waar ik al langere tijd naar aan het kijken was. Ik heb nu wel een stijltang, maar dat is een hele goedkope die helemaal niet goed over mijn haar glijdt waardoor ik er geen krullen mee kan maken. En dat lijkt me nou juist zo makkelijk! Alleen wat me een beetje tegenhoudt bij deze stijltang is de prijs.. Meer dan 200 euro vind ik best veel om aan een stijltang uit te geven.. Alhoewel ik dan wel voor de komende jaren echt een goede stijltang heb. Maar ja, daardoor duurt het denk ik toch nog even voor ik deze in mijn bezit heb haha.

Nude nagellak

Ik ben een hele erge nagelbijter, maar soms lukt het me om te stoppen. Daardoor zijn mijn nagels altijd óf helemaal afgekloven kort, óf mega lang. Momenteel zit ik in een mega lang fase (en ik hoop heel erg dat ze de komende tentamenperiode gaan overleven..) dus dan vind ik het wel leuk en mooi om ze te lakken. Ik wil dus graag een mooi lichtroze/nude kleurige nagellak die ik er dan gewoon het grootste deel van de tijd op kan dragen, zodat ik niet elke keer heel lang hoef na te denken welke kleur ik wil. Gewoon een mooie everyday kleur die overal bij past, en OPI nagellak is én van goede kwaliteit én hij gaat lang mee. Dus vandaar dat deze ook op mijn wishlist staat!

 

Zo, dit is mijn fall wishlist 2016! Wat staat er op de jouwe?

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge